Παρουσίαση του νέου προγράμματος πτήσεων του “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” (βίντεο)

Συνέντευξη Τύπου στον Αερολιμένα “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα πτήσεων το οποίο θα ισχύσει από τις 25 Μαρτίου εώς και τις 27 Οκτωβρίου παρέθεσε ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, οι πτήσεις καθημερινά για Αθήνα θα είναι 3, 4 και 5 καθημερινά, ανάλογα με την ημέρα αλλά και την περίοδο εξήγησε, προσθέτοντας πως πρόκειται για ένα πλήρες και πολύ καλό πρόγραμμα, τόσο σε χωρητικότητα επιβατών, αλλά και σε κατανομή των πτήσεων ανά ημέρα. Μάλιστα, υπάρχει και νέα πτήση για την Λάρνακα της Κύπρου κάθε Τρίτη και Κυριακή, με αρκετά καλή τιμή, ενώ συνεχίζει τη λειτουργία της η πτήση για τη Σητεία και το Ηράκλειο.

 

Παρόντες στη συνέντευξη τύπου και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης αλλά και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης. Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον Αερολιμενάρχη, για την πολύ καλή δουλειά που – όπως είπε – κάνει, υπογράμμισε την πολύ μεγάλη σημασία του αεροδρομίου,  για την ανάπτυξη της περιοχής, σε συνδυασμό με όλα τα αναπτυξιακά έργα που γίνονται και θα γίνουν στη Θράκη. Από τη μεριά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό του αεροδρομίου που έχει καταφέρει τόσα πολλά, αν και υποστελεχωμένο.

“Η Αλεξανδρούπολη είναι μέσα στην πρώτη τριάδα των πόλεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. σε ότι αφορά στις συνδυασμένες μεταφορές, καθώς συνδυάζει σιδηρόδρομο, λιμάνι, αεροδρόμιο, αυτοκινητοδρόμους, μέσα σε ένα χρονικό περιθώριο των 5 λεπτών” υπογράμμισε.