ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΠαραμένει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες

Παραμένει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες

Ανεστάλη η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της από την πόλη των Φερών, μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2021.

Φαίνεται πως τόσο η προσπάθεια σε τοπικό επίπεδο, όσο και η συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και των Βουλευτών Έβρου με τα ανώτερα στελέχη της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, έφεραν αποτέλεσμα.

“Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν, με τη στάση τους και την προσπάθειά τους, για τη λήψη αυτής της απόφασης.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι την οριστική παραμονή της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες” αναφέρει ο αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης σε ανάρτηση στο fb.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια