ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΟρεστιάδα: Κλειστό την Πέμπτη 23/04 το ΚΕΠ λόγω εργασιών ανακαίνισης

Ορεστιάδα: Κλειστό την Πέμπτη 23/04 το ΚΕΠ λόγω εργασιών ανακαίνισης

Κλειστό θα παραμείνει την Πέμπτη 23 Απριλίου 2026 το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Ορεστιάδας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών ανακαίνισης του χώρου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ορεστιάδας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν θα πραγματοποιείται καμία συναλλαγή ή εξυπηρέτηση πολιτών. Η λειτουργία του ΚΕΠ θα επανέλθει κανονικά από την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ο Δήμος ζητά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή αναστάτωση, υπογραμμίζοντας ότι οι εργασίες αποσκοπούν στη βελτίωση των υποδομών και της ποιότητας εξυπηρέτησης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια

Στη Βουλή το κτιριακό πρόβλημα του ΕΠΑΛ Θάσου

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών για...