fbpx
11.9 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο σωστός τρόπος χρήσης του μπλέντερ

Η πολτοποίηση συστατικών και τι κερδίζεις κάνοντάς τη όπως πρέπει

- Χορηγούμενη-

Τα μυστικά της κουζίνας είναι πραγματικά ανεξάντλητα, καθώς τόσο η εμπειρία κάποιων όσο και η τεχνογνωσία αλλάζουν ουσιαστικά την αποδοτικότητα των μεθόδων που μεταχειριζόμαστε.

Αυτή τη φορά είναι η Nina Curtis, executive σεφ σε μια σειρά εστιατορίων των ΗΠΑ, που μας διαφωτίζει αναφορικά με τη χρήση του μπλέντερ.

«Να βάζετε πάντα πρώτα τα υγρά στο μπλέντερ, νερό, χυμό, ζωμό, και μετά να το γεμίζετε με τα στερεά συστατικά, λαχανικά, φύλλα, χόρτα, φρούτα», τονίζει και εξηγεί πως αυτό αφαιρεί βάρος και κόπο από το μοτέρ της συσκευής.

Αν και δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως. «Όσο οι λεπίδες περιστρέφονται, τα συστατικά κατεβαίνουν ευκολότερα κάτω στο μπλέντερ και πολτοποιούνται πιο ομοιόμορφα και συνεκτικά».

Και καταλήγει η Curtis: «Προσθέτοντας πρώτα στο μπλέντερ τα υγρά, αυτό θα παρατείνει τη ζωή του μπλέντερ και οι πολτοί σας θα βγαίνουν τέλειοι»…

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο