Ο καπετάνιος του USNS CARSON CITY και η Διπλωματική Ακόλουθος της Αμερικανικής Πρεσβείας στον ΟΛΑ (βίντεο)

Ο καπετάνιος Matthew C. Harper του πλοίου USNS CARSON CITY και η CAPT Rose Rice, Assistant Naval Attache, US Embassy Athens (Διπλωματική Ακόλουθος της Αμερικανικής Πρεσβείας) επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης και συζήτησαν με τον  Πρόεδρο Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και τον  Δ/νων Σύμβουλο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου.

Ο Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ Πρόεδρος του ΟΛΑ σε δηλώσεις του είπε πως με μεγάλη χαρά δέχθηκαν τον καπετάνιο του USNS CARSON CITY και την ακόλουθο της πρεσβείας στα πλαίσια του πρώτου ελλιμενισμού πολεμικού αμερικανικού πλοίου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, που ουσιαστικά εγκαινίασε την έναρξη των αφίξεων κι άλλων πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ που θα ακολουθήσουν.

Ο δε Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΑ Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου σε δικές του δηλώσεις επεσήμανε πως η περιοχή η έλευση αμερικανικών πλοίων στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης θα σηματοδοτήσει πως η περιοχή μας είναι ασφαλής και στέλνει ένα θετικό μήνυμα προς τους υποψήφιους επενδυτές.

Δείτε όλα όσα δήλωσαν: