fbpx
26.9 C
Alexandroupoli
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Νέος πρόεδρος του ΣΥΚΝΕ ο Κ. Σταυράκογλου

- Χορηγούμενη-

Αποχώρησε από την προεδρεία του ΣΥΚΝΕ ο Χριστόφος Μεντίζης και τη θέση σου αναλαμβάνει ο Σταυρακογλου Κωνσταντίνος.

Οι ανακοινώσεις από τον απερχόμενο και νέο πρόεδρο έχουν ως εξής:

“Θά ήθελα νά ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο κ Μεντίζη γιά όλα αυτά πού έχει προσφέρει τόσα χρόνια σάν πρόεδρος τών εργαζομένων τού ΣΥΚΝΕ καί ελπίζω σαν νύν πρόεδρος σέ μία καλή συνεργασία γιά τό συμφέρον των εργαζομένων του ΠΓΝΑ, των ασθενών καί τού Νοσοκομείου μας γενικότερα.

Ευχαριστώ τά μέλη του ΔΣ γιά την στήριξη τους καί πιστεύω πως όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει νά δώσουμε έναν κοινό αγώνα από τόν οποίο δεν περισσεύει κανείς. Οι λόγοι τής παραίτησης τού κ.Μεντιζη σεβαστοί αλλά όχι επαρκώς δικαιολογημένοι σέ αυτήν την δύσκολη συγκυρία.

Πρέπει νά βρεθούμε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για όλα αυτά που έρχονται (Αναστολές εργαζομένων.υποχρεωτικοτητα, συμβάσεις ορισμένου χρόνου,ΣΔΙΤ και ότι μπορεί νά επακολουθήσει). Ζητάμε σαν ΔΣ την στήριξη και την συμμετοχή σας στους αγώνες πού θα έρθουν γιά νά μπορούν να έχουν και αντίκτυπο οι προσπάθειες όλων μας.

Τέλος θά ήθελα νά μήν επικρατήσει αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ εμβολιασμών και ανεμβολιαστων και ο καθένας μας νά σέβεται την απόφαση του άλλου γιά το πώς θέλει νά διαθέσει το σώμα του και τούς όποιους φόβους μπορεί νά έχει γιά τό εμβόλιο.

Ελπίζουμε σέ μία καλή συνεργασία και κατανόηση μέ την διοίκηση του νοσοκομείου γιατί πιστεύω πως είναι πρός το συμφέρον και τών δυό μας η ομαλή και χωρίς προβλήματα λειτουργία τού Νοσοκομείου και για αυτό άλλωστε προσπαθούμε όλοι και ο καθένας από την θέση πού βρίσκεται νά πετύχουμε τό καλύτερο!!!! Θά είμαι στην διάθεση σας γιά ότι χρειάζεται όπως και όλο τό ΔΣ του σωματείου”.

Ο πρόεδρος Σταυρακογλου Κωνσταντίνος.

“Στην κρισιμότερη ίσως συγκυρία για την Δημόσια Υγεία και για το ΠΓΝΑ έθεσα(Και θα ξαναθέσω κ’ στο Δ.Σ) το ζήτημα να τοποθετηθούν οι παρατάξεις και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι ανοιχτά ενώπιον των εργαζομένων στο εάν συμφωνούν με τις επιβουλές του Υπουργείου και της Κυβέρνησης που έχουν να κάνουν με την υποχρεωτικότητα και τις επιπτώσεις που επιφέρει στην Δημόσια Υγεία.
Να τελειώνουμε με τις μεμψιμοιρίες και τους κρυπτοθυμισμούς..ανοιχτά και ξάστερα…!!
Όλα αυτά τα χρόνια υπερασπίστηκα μ’όλες μου τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων…δεν κρύφτηκα…!!
Ή λαίλαπα που έρχεται με τις συγχωνεύσεις κλινικών,τις καταργήσεις οργανικών θέσεων -Νοσοκομείων και την επινοικιαζόμενη εργασία μέσω εργολάβων είναι προ των πυλών.
Υπό αυτό το πρίσμα χρειάζεται ενότητα και αποφασιστικότητα απ’όλους τους εργαζομένους.
Το ζήτημα δεν είναι εμβολιασμένοι κατά ανεμβολίαστων,δεν πρέπει να περάσει η διαίρεση ανάμεσα στους εργαζόμενους,δεν θα γίνουμε τα θύματα μικροπολιτικών βλέψεων ,κατάλυσης της Δημόσιας Υγείας και συμπράττωντες της επερχόμενης ιδιωτικοποίησης μέσω Σ.Δ.Ι.Τ και εργολάβων.
Εφ’όσον λοιπόν οι συνάδελφοι μου από τις άλλες παρατάξεις παραμένουν αδρανείς και αμέτοχοι σ’αυτήν την πολύ κρίσιμη συγκυρία, εγώ δεν θα τους ακολουθήσω….!!!
Αναλαμβάνω…Όπως και το έκανα όλα αυτά τα χρόνια την ευθύνη των πράξεών μου και των λόγων μου δημόσια,δεν υπεκφεύγω ούτε και φοβάμαι να αναλάβω τις ευθύνες που μου αναλογούν.
Οι μάσκες πέφτουν..Ο κάθε εργαζόμενος και ο κάθε εκλεγμένος να αναλάβει τις ευθύνες του…!!
Σεβόμενος τους αγώνες που έδωσε το ΣΥΚΝΕ και οι εργαζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια θα παραμείνω ενεργός και ανιδιοτελής στηρίζοντας μ’όλες μου τις δυνάμεις τον εργαζόμενο και το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ”.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς…!!
ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.Υ.Κ.Ν.Ε

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο