Μέτιο στην Περιφέρεια, Λαμπάκη στην Αλεξανδρούπολη στηρίζει η ΝΔ (video)

Σε ρυθμούς προεκλογικούς για τα καλά φαίνεται πως έχει μπει η ΝΔ, ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος για τη στήριξη του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου ως υποψήφιο για την ΑΜΘ, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να συναντηθεί με στελέχη της παράταξης, και να δώσει ένα μήνυμα στήριξης, ομοψυχίας και συστράτευσης, στον κοινό αγώνα για τη νίκη στις εκλογές, τόσο σε Περιφερειακό όσο και σε Δημοτικό επίπεδο, καθώς, μετά το Χρήστο Μέτιο, ήρθε και η στήριξη στο πρόσωπο του Δημάρχου της Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελου Λαμπάκη.

Βρίσκομαι εδώ σήμερα με εντολή του Προέδρου μας του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να κάνω δυο ενέργειες. Πρώτα από όλα να μεταφέρω τη στήριξη στο πρόσωπο του Βαγγέλη του Λαμπάκη αλλά και στους συνεργάτες του, την αναγνώριση στο έργο το οποίο έχει παράξει όλο αυτό το διάστημα αλλά και την εμπιστοσύνη στους σχεδιασμούς που έχει ετοιμάσει για την επόμενη περίοδο. Μεταξύ πολλών αυτοδιοικητικών στελεχών, και πολλών προτάσεων η ΝΔ κατέληξε στο πρόσωπο του Βαγγέλη Λαμπάκ“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Αναφερόμενος στον Χρήστο Μέτιο ο Γραμματέας της ΝΔ έκανε λόγο για ένα πρόσωπο το οποίο δούλεψε για δύο χρόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες, μετά την απώλεια του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, σε συνθήκες περίεργες πρωτόγνωρες που δε περίμενε κανένας στην αρχή της τετραετίας.

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, ευχαρίστησε τόσο τον Γραμματέα της ΝΔ, όσο και όλους του Προέδρους των ΝΟΔΕ, και Βουλευτές για την στήριξη στο πρόσωπό του καθώς και το Δήμαρχο , καθώς και το Δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη για την άψογη συνεργασία η οποία όπως είπε θα συνεχιστεί.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, δήλωσε πως αποδέχεται τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας παράλληλα πως “O σεβασμός της κεντρικής πολιτικής σκηνής προς την ανεξαρτησία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να διατηρήσω το πολυσυλλεκτικό μου σχήμα μέσα σε ένα καινούριο ψηφοδέλτιο, με τιμά ακόμα περισσότερο

Τον Λευτέρη Αυγενάκη συνόδευαν, πέραν του Χρήστου Μετιου, ο Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Άκης Παρασκευόπουλος.