ΑρχικήΕιδήσειςvideoΜε διάθεση αναστοχασμού και κατεύθυνση προς το 2027 συνήλθε η ετήσια συνάντηση...

Με διάθεση αναστοχασμού και κατεύθυνση προς το 2027 συνήλθε η ετήσια συνάντηση της ΣΒΑΑ Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

Με σκοπό να διορθωθούν σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας και να επισημοποιηθούν σχέδια για μελλοντικά έργα ανάπτυξης συνήλθε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο το Εταιρικό Σχήμα της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης Αλεξανδρούπολης.

Με συμμετέχοντες το Επιμελητήριο Έβρου, τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Δήμο Αλεξανδρούπολης με την ΤΙΕΔΑ και το Πολυκοινωνικό, οι φορείς αντάλλαξαν έκαναν απολογισμό των καλών και κακών πρακτικών τους με στόχο να μάθουν από τα λάθη και να προχωρήσουν προς την επίλυσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθώς ολοκληρώνεται το πρώτο χρονοπλαίσιο του ΣΒΑ 2014-2020 και εισάγεται πλέον το επόμενο (2021-2027), έγινε μια συγκέντρωση των υλοποιήσιμων προτάσεων και εξειδικεύτηκαν περαιτέρω οι θέσεις και προτάσεις των συμμετεχόντων.

Για την εν λόγω ημερίδα και συνάντηση έκανε λόγο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης:

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια