Άκρως επιτυχημένη κρίνεται η φετινη Λευκή Νύχτα στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ξεπέρασε σε συμμετοχή καταστημάτων αλλά και σε προσέλευση κόσμου κάθε προηγούμενο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της προσπάθειάς του να τονώσει την αγορά της πόλης μας και ταυτόχρονα να αναδείξει τα πλεονεκτήματά της, διοργάνωσε την Πέμπτη 08 Αυγούστου 2019, για 6η χρονιά το Ετήσιο Φεστιβάλ Πόλης «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗΣ».

Το φεστιβάλ διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία. Συγκριτικά με την περσινή διοργάνωση οι επιχειρήσεις του κέντρου και της παραλιακής αγκάλιασαν τον θεσμό και συμμετείχαν πιο ενεργά στις εκδηλώσεις και οι κάτοικοι της πόλης και οι επισκέπτες τουρίστες από όλες τις ηλικιακές ομάδες τον υποστήριξαν δυναμικά για άλλη μια χρονιά αυξάνοντας τον αριθμό επισκεπτών στα καταστήματα και στις μουσικές σκηνές από τον περσινό.

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά όλους τους φορείς, τους επιχειρηματίες, τους καλλιτέχνες και τα ΜΜΕ που πίστεψαν τον θεσμό της «Λευκής Νύχτας» και βοήθησαν στην τόσο επιτυχημένη πραγματοποίηση του φεστιβάλ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Αλεξανδρούπολης, ήδη προγραμματίζει ανάλογες εκδηλώσεις, και μάλιστα αρκετά σύντομα.