Κυριάκος Αετόπουλος: “Έτοιμος ν’ ανταποκριθώ στις νέες προκλήσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης” (βίντεο)

Ο Κυριάκος Αετόπουλος είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πόλη και Πολίτες” του Βαγγέλη Λαμπάκη, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπή του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Κατάγεται από τη Νίψα όπου και κατοικεί ενώ δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αλεξανδρούπολη όπου διατηρεί διαφημιστική εταιρεία και έτσι έχει καθημερινή τριβή με όλους τους επαγγελματίες της περιοχής.

Μιλώντας στο evros24.gr και τον Σάκη Σταυρίδη και απαντώντας στην ερώτηση γιατί ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, είπε πως πάντα τον ενδιέφερε η ενασχόλησή του με τα κοινά και από το 2011 βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο τους Επιμελητηρίου Έβρου. “Με ενδιαφέρει αν είμαι μέρος της αγοράς και παρόν σε όλα όσα συμβαίνουν, καθώς αισθάνομαι ότι έχω να προσφέρω” σημειώνει.

Κατά την θητεία του στο δημοτικό συμβούλιο, ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής ασχολήθηκε με τα σχολεία της Αλεξανδρούπολης διαχειρίστηκε προβλήματα που προέκυπταν καθημερινά, αλλά και έκτακτα συμβάντα, κατορθώνοντας αν ενεργοποιήσει μηχανισμούς για την επίλυσή τους.

“Εκτιμώ ότι έχω θετικό πρόσημο στην κοινότητα και ανταποκρίθηκα στις ανάγκες, σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, αποκτώντας παράλληλα εμπειρία για μια δεύτερη θητεία” επεσήμανε.

Αναφερόμενος στον αρχηγό της παράταξής του τον νυν δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, τονίζει κατ’ αρχήν πως μια 3η θητεία είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθούν μεγάλα έργα στην Αλεξανδρούπολη και σημειώνει πως αντίθετα με όσα λέγονται είναι ένας άνθρωπος που ακούει, δίνει και την ψυχή του για την πόλη. “Εμένα πάντα με άκουγε. Ακούει αξιολογεί και πράττει. Είναι για όλους μας ένα πολιτικός πατέρας και σας πατέρας μπορεί να μαλώνει αλλά αγαπάει τα παιδιά του. Αν υπάρξει με την επόμενη τριετία το σωστά μείγμα ανθρώπων στο δημοτικό συμβούλιο, θα συμβ

ούν σημαντικά πράγματα το δήμο μας. Αν είμαι παρόν και νομίζω ότι θα με εμπιστευθούν οι πολίτες, θα είναι στη διάθεσή του δημάρχου και υποταχθώ στις επιλογές του αν θέλει να με αξιοποιήσει ή όχι”.

Ο Κυριάκος Αετόπουλος πιστεύει πως η επόμενη μέρα φέρνει πολλές προκλήσεις για την Αλεξανδρούπολης σε όλα τα θέματα τουρισμού, ανάπτυξης, καθημερινότητας, πολιτισμού και άλλα. “Δεν υπάρχουν προτεραιότητες. Όλα μαζί είναι μια ενιαία προτεραιότητα και πρέπει να “τρέξουν” όλα παράλληλα και αποτελεσματικά. Να διορθώσουμε ότι δεν έγινε σωστά και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα απ’ ότι προχώρησε ορθά”.

Τέλος στην ερώτηση γιατί οι πολίτες να ψηφίσουν Βαγγέλη Λαμπάκη και να “σταυρώσουν” τον Κυριάκο Αετόπουλο απαντά:” Ο Βαγγέλης Λαμπάκης είναι μια ηγετική φυσιογνωμία. Εφόδια δικά μου η παρουσία μου στην αγορά εδώ και 27 χρόνια και η πρόθεσή μου να συμμετέχω ενεργά καθώς αισθάνομαι έτοιμος ν ανταποκριθώ στις νέες προκλήσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης” κατέληξε.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κυράκος Αετόπουλος: