ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΚορονοϊός: Πρώτος εμβολιασμός 12χρονου στο Διδυμότειχο!

Κορονοϊός: Πρώτος εμβολιασμός 12χρονου στο Διδυμότειχο!

Τον πρώτο εμβολιασμό στην ηλιακή ομάδα 12- 15 ετών είχαμε πριν από λίγη ώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Πρόκειται για τον 12χρονο Χ.Τ. απόφοιτο της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου, που είναι και ο μικρότερος εμβολιασθείς μέχρι σήμερα στην περιοχή. Ο 12 χρονος είναι υπέρμαχος του εμβολίου και με αγωνία περίμενε να ανοίξει η πλατφόρμα ώστε να εμβολιαστεί πρώτος, για να βρίσκετε ελεύθερα με τους φίλους του.

Με ικανοποίηση ο πατέρας του ανέβασε φωτο του γιου του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας «1ος (πρώτος) στο εμβολιαστικό κέντρο Διδυμοτείχου , να είσαι και πρώτος στη ζωή σου παλικάρι μου! Καλή ανοσία!»

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πατέρας του νεαρού τόνισε με αγωνία πως «έχουμε να φροντίζουμε την 3η ηλικία, γονείς, πεθερικά. Αν σπάσει ο κρίκος φροντίδας τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι?»

Με τον εμβολιασμό του παιδιού του ο πατέρας του Χ.Τ. θέλει να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους αρνητές γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο με ψευδή self-test που τα παίρνουν και δεν τα κάνουν λέγοντας πως «το στομάχι μας προειδοποιεί, το κεφάλι όμως όχι. Από αυτό τα τραβάμε όλα»

Ο μικρότερος 12 χρονος από το Διδυμότειχο έκανε το εμβόλιο της Pfizer παρουσία παιδιάτρου.

ΣΥΝΤΑΞΗ: ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΑΚΑ

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια