ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΚολύμβηση: «Ασημένιος» με πανελλήνιο ρεκόρ ο Ντούμας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Κολύμβηση: «Ασημένιος» με πανελλήνιο ρεκόρ ο Ντούμας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας ημέρας της διοργάνωσης στο Σαμορίν της Σλοβακίας, σημείωσε διπλό πανελλήνιο ρεκόρ (εφήβων και νέων ανδρών).

Ο περσινός Πρωταθλητής Ευρώπης σημείωσε χρόνο 1:00.18 και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του τελικού, πίσω από τον ασυναγώνιστο Βρετανό, Φίλιπ Νόβακι, ο οποίος πρώτευσε με το εντυπωσιακό 59.59. Ο 17χρονος κολυμβητής, ο οποίος τερμάτισε μπροστά από τον Τούρκο, Νουρσάτ Αλαχβερντί (1:00.24), βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, που ήταν 1:00.66.

Παράλληλα, έφτασε πολύ κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών (1:00.03) του Δημήτρη Ξυνάδα, που κρατάει από το 2009, και μοιάζει θέμα χρόνου να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα «σπάσει» το… φράγμα του ενός λεπτού στα 100μ. πρόσθιο.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια