24.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Κατασκευή eshop: 7 tips για να βρεθείτε στην πρώτη θέση της Google!

- Χορηγούμενη-

Σε ένα άκρως αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, το eshop της επιχείρησης σας θα πρέπει να συγκεντρώνει όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που θα του επιτρέψουν να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να συγκεντρώσει την μέγιστη επισκεψιμότητα που θα μετατραπεί άμεσα σε πωλήσεις.

- Χορηγούμενη-1

Για αυτό ακριβώς το λόγο χρειάζεστε η κατασκευή eshop που θα κάνετε να έχει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα βελτιστοποιήσουν πλήρως το SEO σας και θα σας χαρίσουν την πρωτιά στα αποτελέσματα της Google.

To SEO του eshop   σας είναι δυναμικό, εξελισσόμενο και απαιτεί συνεχή προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα του web design και των αλγορίθμων κατάταξης της Google.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5 παράγοντες και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε την κορυφή  της Google.

Επενδύστε στα οργανικά αποτελέσματα της Google:

Είναι σίγουρο πως αν θέλετε να έχετε πολύ γρήγορα αλλά ταυτόχρονα βραχυχρόνια αποτελέσματα η εφαρμογή διαφημιστικών καμπανιών στην Google είναι ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσετε άμεσα την επιχείρηση σας. 

Εάν όμως θέλετε σταθερά αποτελέσματα που θα σας αποφέρουν συνεχή έσοδα και πωλήσεις τότε θα πρέπει να επενδύσετε στα οργανικά αποτελέσματα, δηλαδή το eshop σας να εμφανίζεται κάθε φορά που κάποιος κάνει αναζήτηση σχετικά με τα προϊόντα σας.

Σχεδιάστε μια σωστή στρατηγική content marketing:

Όπως όλοι ξέρουμε η Google αγαπάει το ποιοτικό και χρήσιμο περιεχόμενο ,που μπορεί να είναι άρθρα, posts, περιγραφές οτιδήποτε θα κάνει τους επισκέπτες σας να βρουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με ότι αναζητούν και σχετικά με τις λύσεις που εσείς μπορείτε να τους προσφέρετε. Το ποιοτικό content είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για την επιτυχία αλλά και την κορυφή της Google.

Βελτιώστε την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας σας

Η αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας σας είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες στο on-page optimization SEO. Τόσο οι μηχανές αναζήτησης όσο και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θα καταλάβουν εύκολα το αντικείμενό σας και θα βρουν εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Επομένως, εάν κατασκευάζετε μια νέα ιστοσελίδα (ή αναδιοργανώνετε την υπάρχουσα), προσέξτε τη δομή της για να βελτιωθεί το SEO σας καθώς και τη συνολική εμπειρία του χρήστη. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εργαστείτε σε 3 τομείς:

  • Η οργάνωση περιεχομένου σας(δομή σελίδας),
  • Πλοήγηση (δομή του μενού, footer), και
  • Εσωτερικές συνδέσεις μεταξύ των σελίδων σας(links)

Βελτιστοποιήστε τις περιγραφές των προϊόντων σας:

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε κάτι πολύ βασικό, οι περιγραφές των προϊόντων σας είναι όλα όσα θα λέγατε σε έναν πελάτη σας αν ήταν μπροστά σας, και πέρα από την σωστή δομή που θα πρέπει να έχουν ώστε να δίνουν στον επισκέπτη του eshop σας όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες γύρω από το προϊόν , θα πρέπει να περιέχουν και όλες τις λέξεις κλειδιά που στοχεύετε ώστε να μπορεί η Google να σας κατατάξει εύκολα και να βγαίνετε στις πρώτες θέσεις κάθε φορά που κάποιος κάνει αναζήτηση σχετικά με τα προϊόντα σας.

Χρησιμοποιήστε alt descriptions στις εικόνες σας:

O λόγος που δίνουμε μεγάλη σημασία στα alt descriptions των εικόνων σας είναι αφενός του ότι ο όγκος αναζητήσεων με βάση τις φωτογραφίες είναι μεγάλος και αφετέρου ότι χωρίς την χρήση των alt desriptions πως θα γνωρίζει η Google τι απεικονίζει η κάθε φωτογραφία ώστε να την κατατάξει και στην αντίστοιχη κατηγορία;

Αξιοποιήστε σημαντικά την χρήση των meta descriptions:

Στην ουσία το meta description είναι η παρουσίαση του προϊόντος σας και του καταστήματος σας στην Google, ένα κείμενο δηλαδή που εξηγεί προς την Google τι είναι το προϊόν σας, που κατατάσσεται και πως περιγράφεται το κατάστημα σας, ώστε να μπορέσει να σας κατατάξει αντίστοιχα στις σωστές κατηγορίες ανάλογα με το αντικείμενο σας.

Επενδύστε στην ταχύτητα του ehop σας:

Όπως δείχνουν όλες οι έρευνες η ταχύτητα του ιστότοπου σας παίζει κρίσιμο ρόλο στην τελική κατάταξη στα αποτελέσματα της Google.

 Πρακτικά αυτό σημαίνει πως όσο πιο μεγάλος είναι ο χρόνος φόρτωσης του eshop σας τόσο πιο χαμηλά θα βρίσκεστε στα αποτελέσματα με βάση τις λέξεις κλειδιά που στοχεύετε. Αντίθετα εάν η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου σας είναι κάτω από τα 3 sec τότε η Google θα σας λατρέψει!

Για να βρεθείτε στην κορυφή της Google απαιτείται μια σειρά ενεργειών που στόχο θα έχει την συνολική βελτιστοποίηση του ιστότοπου σας. 

Ολοκληρώνοντας

Αν μπορούσαμε να το θέσουμε με πολύ απλά λόγια αυτό σημαίνει πως το eshop σας θα πρέπει να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στον επισκέπτη του και την ίδια στιγμή να είναι τεχνικά άρτιο με βάση τις απαιτήσεις των νέων αναβαθμισμένων αλγόριθμων της Google.

Mε λίγα λόγια για να κατακτήσετε την κορυφή των πωλήσεων χρειάζεστε ένα εξειδικευμένο team από έμπειρους SEO experts, web designers και digital marketers που θα αφοσιωθεί στην μέγιστη βελτιστοποίηση του ιστότοπου σας, στην σωστή προώθηση των ιστοσελίδων σας και στην κατάκτηση των επιθυμητών αποτελεσμάτων .

Χρειάζεστε την WEBONE που με την μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία της στον χώρο του web design και διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο team από πολύ έμπειρους seo experts και digital marketers είναι σε θέση να οδηγήσει την επιχείρηση σας στην κορυφή των πωλήσεων και της κερδοφορίας.

 Για την κατασκευή του eshop σας επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και ελάτε να σχεδιάσουμε την στρατηγική προώθησης που θα σας φέρει πελάτες και κέρδη.

Στοιχεία επικοινωνίας

Url: https://webone.gr

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 41, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310-254007

Email: [email protected]

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ