Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Περιφέρεια σε Δράση” και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Κώστας Σημιτσής, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Μιλώντας σε ανοιχτή εκδήλωση στο Επιμελητήριο Έβρου,  ο υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής Περιφερείαρχης, αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Έβρου και ταυτόχρονα η Περιφέρεια ΑΜΘ αλλά και στις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Ξεκινάμε λοιπόν από εδώ, για να δείξουμε με ποιον τρόπο μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση στην Περιφέρεια, η οποία δεν οφείλεται μόνο στην οικονομική κρίση αλλά και στην πολιτική της Διοίκησης της Περιφερειάς μας, η οποία έχει οδηγήσει την περιοχή σε ένα τέλμα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σημιτσής.

“Ο Δημήτρης Πέτροβιτς θα πρέπει να εξηγήσει στον κόσμο τις επιλογές του”

Αναφερόμενος στην απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς να συστρατευθεί εν τέλει με τον νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και να συμπορευτούν για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας, ο Κώστας Σημιτσής, δήλωσε πως ο Αντιπεριφερειάρχης θα πρέπει να εξηγήσει κάποια στιγμή στον κόσμο τις επιλογές του, και με βάση με ποιο σκεπτικό, επανέκαμψε.