Η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης στο evros24.gr (βίντεο)

Η Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, βρέθηκε χθες στον Εύμοιρο Ξάνθης στην ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και μίλησε στο evros24.gr και στον Σάκη Σταυρίδη για την επίσκεψη που πραγματοποίησε την προηγούμενη ημέρα στον Έβρο.

“Η εικόνα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δεν είναι μια εύκολη εικόνα από την άποψη ότι είναι μια από τις περιφέρειες μας που έχει πολλά προβλήματα. Και κυρίως τα προβλήματα αυτά όχι μόνο προέκυψαν αλλά και επιδεινώθηκαν κατά την περίοδο της κρίσης και έτσι χρειάζεται μια επιπλέον στήριξη και από τη δική μας την κυβέρνηση” σημείωσε.
Επίσης ανέφερε ότι έχουν γίνει πολλά για τη στήριξη των αδύναμων και να κρατηθεί η κοινωνία όρθια, ωστόσο υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούν να γίνουν, μετά και την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, είπε ακόμα πως έχει επισκεφθεί δυο φορές τον Έβρο, χθες μαζί με τον πρωθυπουργό την Ξάνθη, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί τη Ροδόπη και θα συνεχίσει να είναι σε επαφή με τους φορείς και τους πολίτες για να βρίσκονται λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν.

Ιεραρχώντας τα προβλήματα της περιοχής, ανέφερε πρώτα την ανεργία και είπε πως στόχος είναι η μείωσή της, που αν και έχει επιτευχθεί κατά 10% υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για την αντιμετώπισή της.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης: