Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
35.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΗ συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Η συνδρομή του Ερυθρού Σταυρού στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Στις 24 και 25 Αυγούστου 2023 οι Εθελοντές του Τομέα Υγείας σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης προσφέρουν επικουρικά στο νοσηλευτικό έργου του προσωπικού και στην ασφαλή μεταφορά ασθενών από τα Νοσοκομεία όμορων Νομών.

Συγκεκριμένα από το Νοσοκομείο Κομοτηνής ασθενείς έχουν επιστρέψει και αναμένονται στο επόμενο διάστημα και οι υπόλοιποι.

Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή φοιτών της Ιατρικής, οι οποίοι είχαν εκπαιδευθεί σε Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών από τις Νοσηλεύτριες του τμήματος και που από τη πρώτη στιγμή έδειξαν έντονο ενδιαφέρον να συνδράμουν στο έργο του Ερυθρού Σταυρού.

Παράλληλα συνεχίζεται η συνεχής παρουσία ομάδας Εθελοντών του Τομέα Υγείας για 6η ημέρα στα Κέντρα Υποδοχής Πυρόπληκτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης και σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς προστέθηκαν κι άλλοι συμπολίτες μας έπειτα από την ολοσχερή καταστροφή των οικιών τους από τη φωτιά.
25/08: Οι Εθελοντές μας συνεχίζουν τη συμμετοχή τους στη διακομιδή ασθενών από τα όμορα Νοσοκομεία συνδράμοντας στο νοσηλευτικό έργο.

Στο Νοσοκομείο παραβρέθηκε τμήμα της τσέχικης αποστολής βοήθειας που δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία της για τη διακομιδή τραυματιών από το πεδίο των πυρκαγιών στο Νοσοκομείο.

Για 7η ημέρα Εθελοντές παραβρίσκονται μόνο στη Δομή Φιλοξενίας του γηπέδου BADMINTON καθώς επέστρεψαν στις οικίες τους οι κάτοικοι που φιλοξενήθηκαν στη δομή ΚΕΓΕ.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

«myStreet»: Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η νέα εφαρμογή καταγγελιών για τα τραπεζοκαθίσματα στην εστίαση

Μετά την επιτυχία του MyCoast, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα...

Με 36.000 ευρώ τον χρόνο θα νοικιάσει το πάρκινγκ πίσω από τον ΟΣΕ ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Με το ποσό των 36.000 ευρώ το μήνα θα νοικιάσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, από...

Εγκρίθηκε η αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής Αλεξανδρούπολη-Πύθιο από τις Βρυξέλλες

Πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του Μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη» (Connecting...

Δέλτα Έβρου: Πρώτος θάνατος αλόγου πιθανότατα λόγω έλλειψης γλυκού νερού

Περίπου 150-200 άλογα, τα οποία είναι οικόσιτα αλλά έχουν περιέλθει σε άγρια μορφή, βρίσκονται...

Παρόμοια