Δημόσια συγγνώμη από μέσο ενημέρωσης στον Γραμματέα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων Γιάννη Παναγή για τα όσα του καταλόγισε σε δημοσίευμά του την περίοδο των αγροτικών κινητοποιήσεων του 2016.

«…ένα τεράστιο συγγνώμη” προς τον Γιάννη Παναγή, ζητά αθηναϊκό μέσο ενημέρωσης, αναγνωρίζοντας πως στη δημοσιογραφία η λάθος πληροφόρηση δεν είναι σπάνιο φαινόμενο (!) και κάνοντας λόγο “για υπερβολή” στα όσα του καταλόγισε σε δημοσίευμά του την περίοδο των αγροτικών κινητοποιήσεων του 2016.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης «Μετά από ενδελεχή έλεγχο που διεξήγαμε στο επισυναπτόμενο υλικό, προκύπτει ότι πρόκειται για μια κατάφωρη αδικία στο πρόσωπο του κ. Παναγή, μη ισχύοντας τίποτα από όλα αυτά που δημοσιεύσαμε και που με τον τρόπο και τη χρονική στιγμή που αναρτήθηκαν δημιούργησαν στρεβλή, υποτιμητική και άσχημη εικόνα, ξεπερνώντας τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης» (!).

Χορηγούμενη

Ο Γιάννης Παναγής, Γραμματέας της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, δέχθηκε επίθεση από το αθηναϊκό μέσο ενημέρωσης, σε μια κρίσιμη στιγμή των αγροτικών κινητοποιήσεων, όταν σε άρθρο του, τον κατηγορούσε για διαπλοκή, και τον ενέπλεκε σε πλαστά τιμολόγια, παράνομες επιδοτήσεις, αλλά και άσκηση στρεβλής επιρροής στους αγρότες του Έβρου!

Ο αγροτοσυνδικαλιστής κατέφυγε στη δικαιοσύνη, όπου και δικαιώθηκε απέναντι στο μέσο, για συκοφαντική δυσφήμιση αναγκάζοντας το έτσι να εκφράσει τη δημόσια συγνώμη και να αναγνωρίσει ότι ο Γιάννης Παναγής είναι «ένας καθ’ όλα έντιμος αγρότης και συνδικαλιστής».

Η δήλωση του altsantiri.gr

<b>δήλωση</b>