Η Αλεξανδρούπολη υποδέχτηκε εγκάρδια το bazaar βιβλίου Bookfest (βίντεο)

Ίσως μία από τις θερμότερες υποδοχές που έχει εισπράξει ποτέ το bazaar βιβλίο “Bookfest” προετοίμασε η πόλη της Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τον υπεύθυνο Νίκο Μπαζίνα. Μάλιστα, ενώ τα αρχικά το bazaar προοριζόταν ήταν να τελειώσει μέσα Μαρτίου, υπάρχουν σχέδια να μείνει μέχρι το τέλος του πρώτου ανοιξιάτικου μήνα.

«Το Bookfest, μετά από την επίσκεψή του σε πάρα πολλές ελληνικές πόλεις έφτασε για πρώτη φορά και στην Αλεξανδρούπολη. Πουλάει βιβλία σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, περίπου 100 διαφορετικών εκδοτών, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχουν βιβλία για κάθε γούστο και για κάθε ηλικία» δήλωσε αναφορικά με το τί ακριβώς είναι το Bookfest ο κ. Μπαζίνας.

Ο Νίκος Μπαζίνας

«Η υποδοχή στην Αλεξανδρούπολη ήταν πάρα πολύ καλή, ίσως η καλύτερη υποδοχή που είχαμε σε ελληνική πόλη. Αποτέλεσμα να έχουν προστεθεί πολλά νέα βιβλία από τότε που ανοίξαμε» επεσήμανε στη συνέχεια, κάνοντας λόγο για τεράστια προσθήκη τίτλων όσο περνούν οι μέρες. «Είχαμε υπολογίσει να μείνουμε μέχρι τα μισά Μαρτίου, ελπίζουμε και θα το ξέρουμε σ λίγες μέρες αν θα μπορέσουμε να καθίσουμε ολόκληρο το Μάρτιο» κατέληξε ο ίδιος.

Το Book Bazaar Bookfest λαμβάνει χώρα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 158 (Πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου) και αποτελεί το πρώτο bazaar βιβλίων της Αλεξανδρούπολης, με περισσότερους από 150.000 τίτλους στη διάθεσή του. Το ωράριο λειτουργίας του είναι 10:00 – 21:00 κάθε ημέρα, με τα Σάββατα να είναι ανοιχτό έως τις 20:00 και τις Κυριακές κλειστά. Οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από 0,50 ευρώ, ενώ το Bookfest δέχεται όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.