fbpx
18.9 C
Alexandroupoli
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γαστρονομικές λιχουδιές με άρωμα Έβρου στην πρώτη βραδιά γευσιγνωσίας της εταιρείας «Τιάκας» (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Αριστοτεχνικά πιάτα με καβουρμά και σπετσοφάι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι βρέθηκαν στην πρώτη βραδιά γευσιγνωσίας που διοργάνωσε το Σάββατο 26/11 η εταιρεία επεξεργασίας κρέατος «Τιάκας» σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα υλικά και η πρώτη ύλη που χρησιμοποιήθηκαν για τα πιάτα που σερβιρίστηκαν προέρχονταν αποκλειστικά από τον Έβρο.

H εταιρεία «Τιάκας», που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και επεξεργασίας του κρέατος το 1950, ανακοίνωσε τη νέα της ιστοσελίδα, www.tiakasmeat.gr, που αναμένεται να λειτουργήσει συν τω χρόνω.

Παράλληλα, εξήγγειλε μια σειρά νέων ενεργειών εξωστρέφειας που θα επωφελήσουν τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την εταιρεία «Τιάκας», όπως ο προγραμματισμός δοκιμών σε καταστήματα για τόνωση των πωλήσεων, νέες συνταγές με παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, καθώς και την έρευνα νέων τρόπων για να γίνουν ευκολότερες οι πωλήσεις. Εξάλλου, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των καταναλωτών και τις συμβουλές των συνεργατών, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν νέα συσκευασία στον παραδοσιακό καβουρμά.

Στόχος της εταιρείας είναι να να μάθει το κοινό να μαγειρεύει τον καβουρμά και τα λουκάνικα με διάφορες νέες συνταγές, και οι επιχειρήσεις να μάθουν νέους τρόπους να βάλουν τα εν λόγω προϊόντα στη βαλίτσα των επισκεπτών.

Μάλιστα, οι κόποι της εταιρείας πρόσφατα ανταμείφθηκαν, αφού τα προϊόντα της απέσπασαν το χρυσό βραβείο ποιότητας της 7ης έκθεσης “Meat Grill Days 2022“, της διοργάνωσης “O. Mind Creatives, Meat Place Magazine”.

Η έκθεση MEAT & GRILL DAYS, καθιερωμένη και με έντονη προβολή στον κλάδο του κρέατος και των προϊόντων του, εμπλουτίζεται σε μεγάλο βαθμό με νέες κατηγορίες προϊόντων και εκθεμάτων ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένη για την κρεατοφαγία και την μαζική εστίαση.

Το κρέας και τα προϊόντα του, από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον καταναλωτή και τον πελάτη της μαζικής εστίασης, παρουσιάζονται σε μια εξειδικευμένη έκθεση με χαρακτήρα, επαγγελματικό προφίλ και μεγάλη πληρότητα σε εκθέτες και εκθέματα.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα 12-14 Νοεμβρίου στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”.

Για τα παραπάνω έκανε δήλωση στο φακό του “e24” η υπεύθυνη Ανάπτυξης Αγορών στην Εταιρεία «Τιάκας», Δωροθέα Τιάκα.

Η χαμογελαστή Δωροθέα Τιάκα
- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο