Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2025
34.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνια«Έλα μες την Αγκαλιά μου»: Ο Τάκης Ζαχαράτος έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

«Έλα μες την Αγκαλιά μου»: Ο Τάκης Ζαχαράτος έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

ΟΙΚΟΠΑΡΚΟ ΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ένα μουσικό υπερθέαμα!!!

Σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, ενθουσιάζει με την σκηνική του παρουσία!! Χαρισματικός, πηγαίος καλλιτέχνης, ο Showman με τα χίλια πρόσωπα  που με την ερμηνευτική του άνεση περνάει με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ, κι από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, με την παράσταση «Έλα μες στην αγκαλιά μου»!

Σε ένα καλοκαίρι διαφορετικό, που όλοι αναζητούμε τη χαρά και την ξεγνοιασιά, ο ένας και μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος θα ανοίξει την αγκαλιά του και θα προσφέρει με τον ξεχωριστό, δικό του τρόπο, ανεμελιά, διασκέδαση σε ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από υπέροχα τραγούδια και ανεπανάληπτες μεταμφιέσεις.

H Ματίνα Παγώνη θα τα… σπάει με τον Μαζώ, η Λίνα Μενδώνη θα συνομιλήσει με την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Αντέλ θα τα πει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρινέλλα θα γράψει ξανά ιστορία, ο Σάκης Ρουβάς θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Άντζελα Δημητρίου θα κατατροπώσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τσάκα- Τσούκα καθώς τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor!

Στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτου θα βρεθούν για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Εμανουέλ κι η Μπριζίτ Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά κι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ θα παλεύει να βρει «Σασμό» με τον Αστέρη κι ο Δούκας Σεβαστός με τη Μυρσίνη θα έχουν εξαντληθεί από τα τσιμπήματα της Dr. Frinou!

Ραντεβού με τον Τάκη Ζαχαράτο:

Κείμενα : Τάκης Ζαχαράτος

Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου

Ενορχηστρώσεις : Δημήτρης Δημόπουλος 

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμές Εισιτηρίων: 20 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Βιβλιοπωλείο Βαταμίδη Τηλέφωνο 25510-25446 &

VIVA.GR 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του – «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν

Ορυμαγδό σχολίων προκάλεσε βίντεο στο TikTok από γεύμα που έφαγε σε ελληνική ταβέρνα ο...

«myStreet»: Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η νέα εφαρμογή καταγγελιών για τα τραπεζοκαθίσματα στην εστίαση

Μετά την επιτυχία του MyCoast, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα...

Αγγίζουν τα 800 εκ. ευρώ τα χρέη μεγαλο-οφειλετών του Έβρου προς Δημόσιο και ΕΦΚΑ

Εκατόν τριάντα τέσσερα (134) Νομικά Πρόσωπα (εταιρείες, επιχειρήσεις, ακόμα και συνεταιρισμοί) του Έβρου, βρίσκονται...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Παρόμοια