Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
25.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικηση«Εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου στην περιοχή της Κοινότητας Πέπλου»

«Εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου στην περιοχή της Κοινότητας Πέπλου»

Έχοντας καταθέσει έγκαιρα πρόταση και ολοκληρωμένη μελέτη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο Μέτρο 4.3.1 «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» και μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων στήριξης, με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά ενημερωθήκαμε από το Υπουργείο ότι η πρόταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης αξιολογήθηκε θετικά αφού βρέθηκε στην 43η θέση ανάμεσα σε 158 προτάσεις ανά την Ελλάδα.

Πρόκειται για το έργο «Εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου στην περιοχή της Κοινότητας Πέπλου», ύψους 2.200.000€ που θα αρδεύει 7.000 στρέμματα στην περιοχή Πέπλου – Κήπων. Μετά την ολοκλήρωσή του θα παραδοθεί προς χρήση από τους αγρότες, ένα σύγχρονο αρδευτικό δίκτυο που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην εξοικονόμηση νερού και ταυτόχρονα θα μειώσει θεαματικά το κόστος παραγωγής των αγροτών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει να ενταχθεί σε παρόμοιο πρόγραμμα από τις αρχές του 2000.

Αξιοποιώντας την κάθε δυνατότητα που παρουσιάζεται, συνεχίζουμε την αταλάντευτη προσήλωσή μας στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την στήριξη των δημοτών μας.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

«myStreet»: Από την Αλεξανδρούπολη ξεκινά η νέα εφαρμογή καταγγελιών για τα τραπεζοκαθίσματα στην εστίαση

Μετά την επιτυχία του MyCoast, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα...

Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του – «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν

Ορυμαγδό σχολίων προκάλεσε βίντεο στο TikTok από γεύμα που έφαγε σε ελληνική ταβέρνα ο...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Αγγίζουν τα 800 εκ. ευρώ τα χρέη μεγαλο-οφειλετών του Έβρου προς Δημόσιο και ΕΦΚΑ

Εκατόν τριάντα τέσσερα (134) Νομικά Πρόσωπα (εταιρείες, επιχειρήσεις, ακόμα και συνεταιρισμοί) του Έβρου, βρίσκονται...

Παρόμοια