Παρουσία του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ. Ευστράτιου Πλωμαρίτη, πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο , τα επίσημα εγκαίνια και ο αγιασμός του νέου στεφανιογράφου τελευταίας τεχνολογίας

Το υπερσύγχρονο μηχάνημα έχει ήδη εγκατασταθεί και λειτουργεί στο Αιμοδυναμικό εργαστήριο του νοσοκομείου από τον περασμένο Δεκέμβρη περίπου, αυξάνοντας κατά πολύ τη δυναμική της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Όπως εξήγησε και ο Διοικητής του ΠΓΝΑ Δημήτρης Αδαμίδης, στο πρώτο τρίμηνο του 2019 έχουν πραγματοποιηθεί περί τις 900 στεφανιογραφίες.

 

Ο Ευστράτιος Πλωμαρίτης, έκανε λόγο για μία ημέρα χαράς για το Νοσοκομείο και την Καρδιολογική Κλινική, της οποίας έπλεξε το εγκώμιο λέγοντας πως παρόμοια της  δεν έχει δει πουθενά.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη για το ΠΓΝΑ, ωστόσο, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Κλινικής, Δημήτρη Τζιακά, το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα μηχανήματα, όσο το προσωπικό που θα τα χειρίζεται, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στα Νοσοκομεία της χώρας.