Μία ελαφριά λεμονόπιτα, που θα λιώσει στο στόμα σας.
Υλικά:

1 συσκευασία τυρί κρέμα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1/3 της κούπας χυμό λεμονιού
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
Εκτέλεση:

Χτυπάτε τα μπισκότα και τα τοποθετείτε στη βάση του πυρέξ. Στη συνέχεια, χτυπάτε το ζαχαρούχο για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και συνεχίζεται το χτύπημα. Σταδιακά ρίχνετε και το χυμό λεμονιού και συνεχίζετε, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μετά ρίχνετε το μείγμα, πάνω από τα τριμμένα μπισκότα και το βάζετε στο ψυγείο. Χρειάζονται τουλάχιστον 2 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά και να σερβίρετε.
Tip: Προαιρετικά, αν θέλετε, πάνω από τη λεμονόπιτα βάζετε σαντιγύ.