Δύο πολύ σοβαρά τροχαία με παιδιά μέσα σε ένα 24ωρο στον Έβρο (video)

Στο πένθος έχει βυθιστεί από το απόγευμα της Κυριακής, ολόκληρος ο Νομός Έβρου, από το θάνατο του 6χρονου Γιώργου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, λίγο έξω από το χωριό  Λύρα του Σουφλίου.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε ο πατέρας, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, για να κατέβει ο 6χρονος, πιθανότατα για να κάνει την ανάγκη του.

Δυστυχώς όμως, το παιδί βγήκε από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ωστόσο παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, ο 6χρονος Γιώργος, έχασε τη ζωή του, και διεκομίσθη στο ΠΓΝΑ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγες ώρες πριν, το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολης, διερχόμενο όχημα, παρέσυρε 2 παιδιά ηλικίας περίπου 11 χρονών την ώρα που κατέβαιναν από το λεωφορείο.

Το ένα φέρει εγκεφαλική κάκωση και ορθοπεδικά κατάγματα και διακομίσθηκε στη Θεσσαλονίκη καθώς χρειαζότανε νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας για παιδιά, ενώ το άλλο, νοσηλεύεται στο ΠΓΝΑ, καθώς δεν έχει υποστεί κακώσεις σε ζωτικά όργανα, εξηγεί ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Δημήτρης Αδαμίδης.