Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2025
21.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςvideoΔωρεά του ΤΑΡ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας (βίντεο)

Δωρεά του ΤΑΡ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας (βίντεο)

Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) ολοκλήρωσε, σε συνεργασία με το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής», τη δωρεά και εγκατάσταση νέου συστήματος ψύξης/θέρμανσης στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο λιμάνι της Καβάλας.

Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία που εντάσσεται στο εκτεταμένο πρόγραμμα Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων του ΤΑΡ στις περιοχές της βόρειας Ελλάδας από όπου διέρχεται ο αγωγός.

Πρόκειται, επίσης, για άλλη μία πρωτοβουλία στήριξης των ελληνικών υπηρεσιών υγείας, έκτακτης ανάγκης και διάσωσης. Διότι η υγεία και η ασφάλεια αποτελούν βασική προτεραιότητα για τον ΤΑΡ, τις εργολήπτριες εταιρείες, και τους συνεργάτες του. Και παράλληλα, γνωρίζουμε ότι η χρήση κατάλληλου και σύγχρονου εξοπλισμού αποτελεί κλειδί για την ασφάλεια αφενός των διασωστών και αφετέρου των ανθρώπων που καλούνται να βοηθήσουν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΤΑΡ και το Δίκτυο, υπερήφανοι υποστηρικτές των ελληνικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, στέκονται δίπλα στο πολύ σημαντικό έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Διευθύνουσα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας «Απόστολος Παύλος», κ. Άννα Θυσιάδου, η ανταπόκριση στο αίτημα του ΟΛΚ είχε ως αποτέλεσμα το κτήριο της Πυροσβεστικής εντός του λιμανιού «να καταστεί λειτουργικό και να υποστηρίξει το έργο της Υπηρεσίας».

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Οι αλλαγές στις επιδοτήσεις που φέρνει η κυβέρνηση λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Εκτός πραγματικότητας οι αριθμοί για μέλι και βιολογική κτηνοτροφία

Στις αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση λόγω της υπόθεσης ΟΠΕΚΕΠΕ, χαρακτηρίζοντας πρώτη προτεραιότητα την...

Με 42 αθλητές συμμετείχε η “Ελληνική Πολεμική Αγωγή” στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης "Ελληνική Πολεμική Αγωγή" συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος...

4 Εβρίτες εκλέχθηκαν στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Με την ανακοίνωση των ψήφων ανά περιφέρεια ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για τη νέα...

Παρόμοια