Δήμος Αλεξανδρούπολης: Πραγματοποιήθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός στον Προφήτη Ηλία (βίντεο)

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό του χώρου αναψυχής του Προφήτη Ηλία στα Λουτρά #Τραϊανούπολης. Στη δράση συμμετείχαν πλήθος Εθελοντών δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό τους στο Περιβάλλον! Το στίγμα μας : Διατηρούμε, προστατεύουμε και καθαρίζουμε το Περιβάλλον που ζούμε. Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, την εταιρεία Αστικό ΚΤΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ που διέθεσε οχήματα για τη μεταφορά των εθελοντών, την εταιρεία Παπαστράτος που βοήθησε στη μεταφορά των αναλώσιμων για τη δράση, το Πυροσβεστικό Σώμα Αλεξανδρούπολης, τον Κυνηγητικό Σύλλογο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χιλής, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξανδρούπολης και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης που φρόντισαν να μείνουμε #ασφαλείς! #dimos_alexandroupolis #WorldEnvironmentDay

Posted by Δήμος Αλεξανδρούπολης on Friday, June 5, 2020

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό του χώρου αναψυχής του Προφήτη Ηλία στα Λουτρά Τραϊανούπολης.

Στη δράση συμμετείχαν πλήθος Εθελοντών δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό τους στο Περιβάλλον!

Το στίγμα μας :
Διατηρούμε, προστατεύουμε και καθαρίζουμε το Περιβάλλον που ζούμε.

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, την εταιρεία Αστικό ΚΤΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ που διέθεσε οχήματα για τη μεταφορά των εθελοντών, την εταιρεία Παπαστράτος που βοήθησε στη μεταφορά των αναλώσιμων για τη δράση, το Πυροσβεστικό Σώμα Αλεξανδρούπολης, τον Κυνηγητικό Σύλλογο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χιλής, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξανδρούπολης και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης που φρόντισαν να μείνουμε ασφαλείς!