Δημήτρης Δαρούσης: “Όλα έτοιμα για το φεστιβάλ νεολαίας Τυχερού” (βίντεο)

Ο Δημήτρης Δαρούσης φιλοξενήθηκε από την Κωνσταντίνα Φουτσιτζή στο ραδιόφωνο του nrg98,5 και μίλησε για το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού που θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου και για τέσσερις ημέρες θα προσφέρει αξέχαστες μουσικές και όχι μόνο στιγμές σε όσους έχουν την τύχη να το παρακολουθήσουν.

Το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού οργανώνεται ουσιαστικά εδώ και 17 χρόνια, αν και το ξεκίνημα έγινε 3 χρόνια πριν, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυχερού και ο Δημήτρης Δαρούσης είναι από τους πρωτεργάτες του.

Χορηγούμενη

“Το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού είναι ένας θεσμός που πραγματικά καμαρώνουμε γι αυτόν, αντιπροσωπεύει το Τυχερό, διαφημίζει το Τυχερό σε όλη την Ελλάδα και είναι χρέος μας να το μεταφέρουμε στις νέες γενιές με τους καλύτερους οιωνούς” σημείωσε.

Οι καλλιτέχνες που θα ανοίξουν τις συναυλίες είναι ο Παυλίδης και ο Αγγελάκας την 1η ημέρα Πέμπτη 1 Αυγούστου, την Παρασκευή 2 Αυγούστου θα εμφανιστούν ο Μπίγαλης και οι Μέλισσες, το Σάββατο οι Μπλέ και την Κυριακή ο Μαζωνάκης με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Δαρούσης: