Διακοσμήστε το σπίτι σας και τον κήπο σας με κατασκευές από ξύλινη παλέτα

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τις ξύλινες παλέτες για να φτιάξετε αρκετά ωραίες κατασκευές μονοί σας, όπως μεγάλους καναπές από παλέτα, μία τραπεζαρία η ένα μικρό τραπεζάκι για την τηλεόραση η ακόμα μια κρεμάστρα – καλόγερο για τα ρούχα η ράφια για τον τοίχο της κουζίνας.

Για να δημιουργήσετε αρκετά από αυτά θα πρέπει να αποσυναρμολογήσετε τις παλέτες και τοποθετήστε τα κομμάτια πάνω στον τοίχο η και να ενώσετε μέχρι να είναι πλήρως καλυμμένα τα ξύλα. Θα χρειαστεί επίσης πιθανώς να κόψετε μερικά κομμάτια. Στο τέλος της κατασκευής μπορείτε να προσθέσετε ένα γυαλιστερό φινίρισμα ή ακόμα και χρώμα στον τοίχο για ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Όπως θα ξέρετε υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παλέτες για να δημιουργήσετε χρήσιμα αντικείμενα για το σπίτι. Αυτό είναι ένα πιο περίτεχνο σχέδιο που καταλήγει σε μια πλατφόρμα κρεβάτι. Σε αυτή την περίπτωση είστε σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερες από μία παλέτα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τις ενώσετε με ασφάλεια αλλά και να δώσετε προσοχή στις διαστάσεις.

Μπορείτε να τις χρωματίσετε ή να τις αφήσετε έτσι.

Ένας πάγκος – τραπέζι είναι σχετικά εύκολο να γίνει χρησιμοποιώντας παλέτες. Παίρνει λιγότερο από 2 ώρες για να τον κάνετε και είναι φθηνός και δημιουργικός. Ο πάγκος απαιτεί ένωση δύο παλετών. Για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση μπορείτε να τις χρωματίσετε και επίσης να προσθέσετε μερικά μαξιλάρια για περισσότερη άνεση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παλέτες ή οποιαδήποτε άλλα μέρη του ξύλου για να δημιουργήσουν μια όμορφη γλάστρα. Είναι πραγματικά πολύ απλό. Αποφασίστε σχετικά με τις διαστάσεις και τα υπόλοιπα θα έρθουν σε σας. Δεδομένου ότι το ξύλο δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μια γλάστρα λόγω της υγρασίας, ίσως θα πρέπει πιθανώς καλύτερα να το χρησιμοποιήσετε ως δοχείο για γλάστρα. Ακόμα, είναι μια έξυπνη ιδέα.

Ένα πολύ εύκολο και απλό είναι να κάνετε ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι σας. οι παλέτες είναι πραγματικά αρκετά χρήσιμο σε αυτή την περίπτωση, επειδή διαθέτουν ήδη το σχήμα που χρειάζεστε. Αν θέλετε μπορείτε να τις καλύψετε με ύφασμα ή να τις χρωματίσετε.

Ότι και να αποφασίσετε να κάνετε με τις ξύλινες παλέτες, ένα είναι σίγουρο, ότι το φτιάξατε εσείς και είναι τέλειο!