Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
26.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕπιχειρήσειςΧρυσό και Αργυρό Βραβείο για τη ΒΕΡΓΙΝΑ στο Διεθνή Διαγωνισμό Concours International...

Χρυσό και Αργυρό Βραβείο για τη ΒΕΡΓΙΝΑ στο Διεθνή Διαγωνισμό Concours International de Lyon 2021

Χρυσό και Αργυρό βραβείο απέσπασαν η ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss και ΒΕΡΓΙΝΑ Red αντίστοιχα,στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Concours International de Lyon 2021, στην κατηγορία της μπύρας. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στη Λυών της Γαλλίας, την πρωτεύουσα της γαστρονομίας και φημίζεται για τους υψηλού κύρους συνεργάτες του, ενώ δέχεται υποψηφιότητες από όλο τον κόσμο.

Η ήδη βραβευμένη ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss, η οποία αναγνωρίζεται ως μία από τις καλύτερες μπύρες του κόσμου στην κατηγορία Hefeweizen, έχοντας κερδίσει μετάλλια και διακρίσεις στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς, απέσπασε Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «WheatWheat BeerWeizenbierHefeweizen Hell και βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνική μπύρα του διαγωνισμού, αλλά και ως μία από τις 10 καλύτερες μπύρες Weiss παγκοσμίως.

Η ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss είναι μία μπύρα με πλούσια και αρωματική γεύση, σταρένια, αφρώδη και θολή εμφάνιση, η οποία οφείλεται στην ειδική αφροζύμη που περιέχει, δίνοντάς της ένα πλούσιο, φρουτώδες άρωμα που θυμίζει γαρύφαλλο και μπανάνα.

Στον ίδιο διαγωνισμό, η ΒΕΡΓΙΝΑ Red, αρωματική, κεχριμπαρένια μπύρα φτιαγμένη με μοναδική συνταγή από σπάνιες βύνες Θράκης, απέσπασε Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Red and Amber Lager».

″Είμαι πολύ περήφανος για τη διπλή τιμητική διάκριση, καθώς η ΒΕΡΓΙΝΑ ‘ταξιδεύει’ σε όλο τον κόσμο και αναγνωρίζεται για την ανώτερη ποιότητά της στο πλαίσιο διεθνών, υψηλού κύρους διαγωνισμών. “Συνταγή” της επιτυχίας αυτής είναι η εκλεκτή βύνη Θράκης, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το μεράκι μας για αυθεντική μπύρα″, τονίζει ο κ. Χ. Δημτσούδης, CEO και Master Brewer, από το 1997, στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσίασε τα πεπραγμένα και τον σχεδιασμό για την Π.Ε. Ροδόπης

«Ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο των προσπαθειών μας. Αυτό είναι και το όραμά μας...

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε περιοχές της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους δημότες ότι στα πλαίσια...

Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του – «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν

Ορυμαγδό σχολίων προκάλεσε βίντεο στο TikTok από γεύμα που έφαγε σε ελληνική ταβέρνα ο...

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο στην πρώτη δεκάδα με τα μεγαλύτερα ποσοστά μετακίνησης πληθυσμού σε ολόκληρη την Ελλάδα

Ορεστιάδα, Σουφλί, Διδυμότειχο. Τρεις ακριτικές περιοχές της ΠΕ Έβρου που σ' ότι αφορά στο...

Παρόμοια