ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικηΧρυσή Μπαχαρίδου: Οι βουλευτές Έβρου της ΝΔ να θέσουν ζήτημα παραίτησης του...

Χρυσή Μπαχαρίδου: Οι βουλευτές Έβρου της ΝΔ να θέσουν ζήτημα παραίτησης του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη

Δηλώνω αντίθετη και δεν με εκφράζει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ.

Υπερασπίζομαι από πάντα και για πάντα τον τόπο μου και τους κατοίκους του. Κύριοι των Αθηνών και τοπικοί Βουλευτές σας θυμίζω ότι η πολιτική δεν παράγεται στο κέντρο!!!

Στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας ήμασταν όλοι εμείς που κάνουμε καθημερινό αγώνα να κρατήσουμε την περιοχή μας. Όλοι εμείς μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις ήμασταν πέρσι στην πρώτη γραμμή για να κρατήσουμε τα σύνορα μας.

Η αδιάλλακτη στάση του κ. Μηταράκη και οι ανεπαρκείς χειρισμοί δημιούργησαν αρνητικό κλίμα και θα πρέπει οι βουλευτές του Έβρου να ζητήσουν την παραίτηση του.

Χρυσή Μπαχαρίδου

Πολιτευτής ΝΔ Έβρου

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια