ΑρχικήΕιδήσειςvideoΧορηγία 7 θερμικών καμερών αξίας 2.000€ στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και...

Χορηγία 7 θερμικών καμερών αξίας 2.000€ στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

Με 7 επιπλέον θερμικές κάμερες για πλάνα νυκτός ενισχύθηκαν οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά. Η χορηγία ήταν δωρεά ενός ιδιώτη από τη Ημαθία.

«Είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η χορηγία για εμάς, καθώς, όπως καταλαβαίνετε, θα μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα τη δουλειά μας – τον ευχαριστούμε θερμά» δήλωσε ο κ. Γιαλαμάς αναφορικά με τη δωρεά του ιδιώτη από την Ημαθία, σημειώνοντας ότι 4 από τις κάμερες θα αξιοποιηθούν από τις υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης Ορεστιάδας και 3 από τις υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά με την τιμή και λειτουργία μιας θερμικής κάμερας, ο κ. Γιαλαμάς επεσήμανε: «Κάθε τύπου κάμερα είναι ειδική, αυτού του τύπου οι κάμερες κοστίζουν περίπου 2.000 ευρώ. Είναι ένα χρήσιμο όργανο, είναι “τα μάτια μας” τη νύχτα οι κάμερες αυτές, για να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Έβρου ευχαρίστησε ξανά όχι μόνο τον άνθρωπο που έκανε τη χορηγία αλλά και όλους όσους μας έχουν βοηθήσει αυτό το διάστημα, ενισχύοντας με υλικά την προσπάθεια και τον αγώνα που έγινε στα σύνορα του Έβρου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια