fbpx
18.9 C
Alexandroupoli
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χοιρινά σουβλάκια με τραγανά κολοκυθάκια

- Χορηγούμενη-

Τι θα λέγατε να κάνετε τα κλασσικά χοιρινά σουβλάκια των παιδιών ακόμη πιο δελεαστικά;
Ναι, κι όμως υπάρχει τρόπος. Αφήστε την άκρη για λίγο τα ντοματίνια και τις πιπεριές και βάλτε ανάμεσα στις χοιρινές μπουκιές λεπτές φέτες από μικρά κολοκυθάκια.

Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε.

Υλικά
Χοιρινές μπουκιές
1 κολοκυθάκι κομμένο σε λεπτές φέτες (λεπτές φετούλες θα κόψετε με το μαντολίνο)
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
χυμό από ένα λεμόνι
ελαιόλαδο
Ξυλάκια για σουβλάκια

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάλτε τα κομματάκια σουβλάκια και βάλτε τους αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Ανακατέψτε καλά.
Περάστε τα εναλλάξ, με δυο ή τρία κολοκυθάκια κάθε φορά.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε με ένα πινέλο το λάδι, με το λεμόνι και λίγη ρίγανη.
Περάστε με το πινέλο τα σουβλάκια σας και ψήστε τα στο γκριλ του φούρνου σας, σε τηγανογκριλιέρα ή στα κάρβουνα για περισσότερη γεύση.
Μόλις ψηθούν απολαύστε τα όσο είναι ζεστά.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο