Χ. Τοψίδης : Παρουσίασε το συνδυασμό του για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Εβρου (video)

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης, επικεφαλής του συνδυασμού “Επιχειρώντας το Μέλλον” παραχώρησε το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου συνέντευξη τύπου και ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις Επιμελητηριακές εκλογές της 2,3 & 4 Δεκεμβρίου 2017.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό του πλούσιου έργου που ανέπτυξε κατά τη διάρκεια της θητείας του, παρουσίασε τους υποψήφιους που μετέχουν στο συνδυασμό και αμέσως μετά αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος και τους στόχους της παράταξης για την επόμενη θητεία.

Να θυμίσουμε πως ο Χριστόδουλος Τοψίδης ανακοίνωσε ουσιαστικά πως θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Έβρου για ακόμα μία μια θητεία, εφόσον μόνο αυτό του επιτρέπεται, βάση του νέου νομιθετικού πλαισίου που διέπει τα Επιμελητήρια της χώρας, στο Σάκη Σταυρίδη και στο ραδιόφωνο “Sferikos 99.3” στα μέσα του Ιουλίου 2017.

Ακόμη: Χ. Τοψίδης : θα είμαι και πάλι υποψήφιος στο τέλος του έτους (ακούστε)

Όπως είχε πει τότε, ήδη είχε κάνει τις απαραίτητες προεργασίες με τους συνεργάτες του για την εδραίωση της υποψηφιότητας και την εφαρμογή των προτάσεών του για μια νέα αναπτυξιακή και εποικοδομητική τετραετία στο Επιμελητήριο Έβρου.

Δείτε τι έιπε ο Χριστόδουλος Τοψίδης: