Από τον Έβρο… με νεύρο! Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη ο αγώνας δρόμου “VIA EGNATIA RUN 2018” (VIDEO)

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περίπου 1000 δρομέων, πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, ο αγώνας δρόμου VIA EGNATIA TUN 2018 που διοργάνωσε η Π.Ε. Έβρου – Περιφέρεια ΑΜΘ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε 3 διαδρομές: Η πρώτη με αφετηρία την Τραϊανούπολη, και απόσταση 21 χιλιόμετρα, μέχρι τον τερματισμό, η δεύτερη με αφετηρία τον Πλατανότοπο του Μαΐστρου και απόσταση 5 χιλιομέτρων, και η τρίτη, για μικρά παιδιά και ΑμεΑ, και απόσταση  800 μέτρων.

 

Και οι τρεις αγώνες τερμάτισαν στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, όπου είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι, με πολύ κέφι και χορό, και τους διοργανωτές αλλά και τους συμμετέχοντες να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι απο την όλη διοργάνωση, τονίζοντας παράλληλα, πως σημασία δεν έχει η νίκη, αλλά η συμμετοχή.

 

 

 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, όλοι οι συμμετέχοντες είναι νικητές, και για αυτό όλοι τους έλαβαν ένα συλλεκτικό αναμνηστικό μετάλλιο με τη Νίκη της Σαμοθράκης. Πολύ μεγάλη και σημαντική βέβαια και η συμμετοχή των εθελοντών, του Ερυθρού Σταυρού, της Αστυνομίας, του Στρατού, των φυσιοθεραπευτών, οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα με αποτέλεσμα η διοργάνωση  για ακόμα μια χρονιά να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία