ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΑπαλλάχτηκε από το πειθαρχικό της περιφέρειας η νηπιαγωγός που κλείδωνε παιδάκια σε...

Απαλλάχτηκε από το πειθαρχικό της περιφέρειας η νηπιαγωγός που κλείδωνε παιδάκια σε σκοτεινή αποθήκη στην Αλεξανδρούπολη

Να μην τεθεί σε δυνητική αργία η νηπιαγωγός η οποία καταγγέλθηκε και κατηγορείται από γονείς νηπίων από την Αλεξανδρούπολη ότι κλείδωνε τα παιδάκια 2 και 3 χρόνων σε σκοτεινή αποθήκη ώστε όπως υποστήριξε «να ηρεμήσουν», γνωμοδότησε το πειθαρχικό συμβούλιο της περιφέρειας ΑΜΘ.

Η σχετική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου 2024 και το 5μελές Πειθαρχικό Περιφέρειας ΑΜΘ αποτελούσαν δύο γυναίκες δικαστές και τρεις δημοτικοί υπάλληλοι.

Η νηπιαγωγός, ήταν παρούσα στη συνεδρίαση και συνοδευόταν από τον δικηγόρο της.

Η γυναίκα αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι «τιμωρούσε» τα παιδάκια 2 και 3 ετών με απαράδεκτες, αντιπαιδαγωγικές και άκρως επικίνδυνες ενέργειες, απομονώνοντας και «φυλακίζοντας» τα σε σκοτεινή αποθήκη χωρίς παράθυρα και αερισμό και κλειδώνοντας την πόρτα.

Η κατηγορούμενη εκτός από τις προφορικές εξηγήσεις κατέθεσε και υπόμνημα και σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε ότι η τεχνική της απομόνωσης είναι η ενδεδειγμένη τεχνική και τον συγκεκριμένο χώρο τον χρησιμοποιούσαν για «αποσυμπίεση» των παιδιών.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια