ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΑνεπίσημη επίσκεψη της δημάρχου Ιβάιλοβγκραντ στο Διδυμότειχο

Ανεπίσημη επίσκεψη της δημάρχου Ιβάιλοβγκραντ στο Διδυμότειχο

Ανεπίσημη επίσκεψη στο Διδυμότειχο πραγματοποιήθηκε χτες (02/05/2023) από τη Δήμαρχο του Ιβάιλοβγκραντ κ. Diana Ovsharova , τον Αντιδήμαρχο κ. Krastio Deliivanov και άλλους συνεργάτες . Συνοδεύονταν από δικούς τους φιλοξενούμενους, από τη Φιλιππούπολη, μεταξύ των οποίων καλλιτέχνες της Όπερας της συγκεκριμένης πόλης.

Η περιήγησή τους ξεκίνησε από τον Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας και συνεχίστηκε στο Βυζαντινό Κάστρο και τα μνημεία του, όπως, βεβαίως, και στη Δημοτική Πινακοθήκη Διδυμοτείχου “Δημήτριος Ναλμπάντης”.

Στο τέλος προσφέρθηκαν από το Δήμο Διδυμοτείχου, δυο πλούσια καλάθια από τοπικά παραδοσιακά προϊόντα ως ένδειξη της αγαστής συνεργασίας.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια