ΑΝ.ΕΛ. : “Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει με διχαστικά διλήμματα” (video)

Περιοδεία στον νομό Έβρου πραγματοποιεί ο Εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, συνοδευόμενος από τον Ανδρέα Καραγιώργη, περιφερειάρχης των ΑΝΕΛ στην ΑΜΘ.

Η περιοδεία αυτή γίνεται στο πλαίσιο μίας μεγάλης προσπάθειας των ΑΝΕΛ, να “σπάσουν το πέπλο της σιωπής και της διαστρέβλωσης των θέσεων και απόψεων των ΑΝΕΛ, που για ακόμα μία φορά επιχειρείται” δήλωσε ο Θεόδωρος Τοσουνίδης, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του κόμματος στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόσθεσε μάλιστα πως θα υπάρξουν και άλλες περιοδείες του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, προκειμένου να πλησιάσει τους πολίτες οι οποίοι στήριξαν, γέννησαν, και συνεχίζουν να στηρίζουν το κόμμα.

Αναφερόμενος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα καθεστώς το οποίο εξαντλεί τις τελευταίες του δυνάμεις να αποσταθεροποιήσει την Κυβέρνηση και εν γένει τη χώρα, προσθέτοντας πως οι ΑΝΕΛ δεν θα συνεργαστούν “με πολιτικές προσωπικότητες που κουβαλούν το χτες και την ευθύνη για το που φτάσαμε σήμερα”.

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, παραδέχτηκε ότι ναι μεν υπάρχει μια ιδεολογική διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία παραμερίζεται και ξεπερνιέται, και μάλιστα πολλές φορές, έχει βρεθεί ο τρόπος να υπάρχει μία συναντίληψη.

Ωστόσο τόνισε ότι κάποια ζητήματα δε πλησιάζονται. “Για μας είναι μια θεμελιακή αξία η οποία άπτεται ιστορίας, φυσιογνωμίας εθνικής και προοπτικής του λαού και της πατρίδας. Δεν επιτρέπουμε και δε θα επιτρέψουμε τη χρήση του ονόματος “Μακεδονία” με κανένα τρόπο. Συνεχίζουμε μαζί με την Κυβέρνηση, μέχρι την έλευση του γεγονότος, και τότε αν παραστεί ο λόγος, τότε ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του” δήλωσε χαρακτηριστικά.