ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΑλεξανδρούπολη: Μια πρώην παιδική χαρά... σκουπιδότοπος!

Αλεξανδρούπολη: Μια πρώην παιδική χαρά… σκουπιδότοπος!

Τις φωτογραφίες που βλέπεται έστειλε στο evros24.gr αναγνώστης του site και κάτοικος της περιοχής, όπου βρίσκεται η πρώην παιδική χαρά στην οδό Άρδα.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους κι εμείς δεν θα προσθέσουμε πολλά.

Ο αναγνώστης μας γράφει:
“Πρώην παιδική χαρά επί της οδού Άρδα κοντά στις γραμμές του Σκλαβενίτη.
Σχεδόν από αρχές του έτους σε αυτή τη κατάσταση!
Επειδή τυγχάνει η περιοχή να είναι κοντά στην περιοχή «Άβαντος», και όχι στον «Άγιο Βασίλειο» ή κάπου αλλού στην Αλεξανδρούπολη πρέπει να είναι μόνιμα σε αυτή τη κατάσταση. Υπάρχει μέριμνα, υπάρχει πρόθεση να γίνει κάτι άμεσα; Ποια τα σχέδια του Δήμου; Προσωπικά έχω καλέσει περισσότερες από 5 φορές στο αρμόδιο τμήμα και εξέλιξη ή κάποια ενέργεια ΔΕΝ έχω δει”.

Ωστόσο καθημερινά βλέπουμε να δημιουργούνται “πάρκα τσέπης” και να ξηλώνεται γκαζόν για να σπαρθούν λουλούδια στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Ίσως ο αναγνώστης μας μας να έχει δίκιο και και να έχει σημασία για τη δημοτική αρχή, η περιοχή και πόσος κόσμος περνάει από το σημείο για να δει τη διαφορά!

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια