Αλεξανδρούπολη: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη (φώτο και βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της “Περιφερειακής Σύνθεσης” του υποψήφιου περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλου Τοψίδη, το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019 στην Αλεξανδρούπολη, με την παρουσία πλήθους κόσμου, των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης, αλλά και υποψηφίων δημάρχων της Αλεξανδρούπολης.

Ο ιερές που τέλεσε τον αγιασμό, ευχήθηκε υγεία και δύναμη στους υποψήφιους της παράταξης και τον επικεφαλής, ενώ επεσήμανε ότι σ’ αυτές τις εκλογές εμπλέκονται πολύ περισσότερο οι πολίτες. “Οι τοπικές κοινωνίες δεν εμπλέκονταν πολύ στο γεγονός της εκλογής στις περιφέρειες. Ήταν υπόθεση των κομμάτων. Όριζαν τα κόμματα κι εμείς ψηφίζαμε τα κόμματα. Σήμερα γίνονται συνθέσεις, συνδυασμοί από όλους τους χώρους κι αυτό είναι πολύ παρήγορο για το μέλλον του τόπου μας, καθώς και οι δήμοι και οι περιφέρειες είναι πια τα κέντρα των αποφάσεων και των έργων” είπε.

Κατόπιν ο Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλος Αντιπρύτανης του ΔΠΘ απήθυνε χαιρετισμό, εκφράζοντας τη χαρά του που βρισκόταν στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Χριστόδουλο Τοψίδη. “Πολύ γρήγορα κατάλαβα την οξύτητα του πνεύματος, την οξυδέρκεια και κυρίως την αποτελεσματικότητα με την οποία κινείται και μέσα από μια αμοιβαία εκτίμηση γίναμε φίλοι. Με μεγάλη χαρά τον συνοδεύω στον αγώνα του να γίνει Περιφερειάρχης, γιατί τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε για το μέλλον της περιφέρειάς μας” σημείωσε.

Τέλος έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.