fbpx
21.9 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνελήφθησαν 2 διακινητές, με 7 μη νόμιμους μετανάστες σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης

- Χορηγούμενη-

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 4/5-5-2019, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, ένας 58χρονος ημεδαπός και ένας 51χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή οδό Νέας Σάντας – Αρριανών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο διακινητές να οδηγούν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν συνολικά επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, ενώ στο ένα από τα οχήματα επέβαινε ως συνοδηγός ένας ακόμη δράστης, ο οποίος διέφυγε πεζός και αναζητείται.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε ένα από τα παραπάνω οχήματα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνολικά κατασχέθηκαν 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο