Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025
24.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΕκδήλωση για το Ασφαλές Διαδίκτυο στην Ορεστιάδα

Εκδήλωση για το Ασφαλές Διαδίκτυο στην Ορεστιάδα

Ο Σύλλογος Τεχνολογίας Θράκης συμμετείχε στην εκδήλωση με θέμα: “Χάρτης” διαδικτύου: Ο δρόμος της αρετής και της κακίας και της δικής μας Προστασίας” που οργάνωσε χτες 13/3 το απόγευμα η Β’ ΕΛΜΕ Έβρου και οι Ενώσεις Συλλόγων Γονέων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν στην εκδήλωση αφορούσαν από νομικά ζητήματα όπως η θυματοποίηση ανηλίκων μέσω διαδικτύου, συμβουλές για γονείς και εκπαιδευτικούς για την ασφαλέστερη συμπεριφορά στο διαδίκτυο καθώς και τρόπους για την καλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγηση των παιδιών αλλά και των γονιών.

Το γεμάτο αμφιθέατρο του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και το ενδιαφέρον των γονέων ανέδειξε την ανάγκη για ακόμη περισσότερες και συχνότερες εκδηλώσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης στα θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο.

Στα πλαίσια των δράσεων του Συλλόγου Τεχνολογίας Θράκης για περισσότερη ενημέρωση σε θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο και χρήσης των νέων τεχνολογιών σε φορείς της τοπικής κοινωνίας της Θράκης, το μέλος Δ.Σ. κ. Σ. Γρηγοριάδης μίλησε για “Μύθους και την Πραγματικότητες στην χρήση του διαδικτύου για παιδιά και γονείς”.

Την αναλυτική παρουσίαση μπορούν να την βρούν γονείς και εκπαιδευτικοί στον παρακάτω σύνδεσμο ( https://www.techthrace.com/ekdilosi-orestiada-asfales-diadiktyo-goneis2019/ )

Σύντομα ο Σύλλογος Τεχνολογίας Θράκης σε συνέχεια των δράσεων που ξεκίνησε με την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2019 θα οργανώσει τακτικές εβδομαδιαίες δωρεάν συναντήσεις στην έδρα του (Τέρμα Τρωάδος , απέναντι από το γήπεδο Φ.Κοσμά Αλεξανδρούπολη) με συγκεκριμένη θεματολογία για να εξειδικεύσει και να αναπτύξει βασικές δεξιότητες στα θέματα ασφάλειας για ενήλικες.

 

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αλεξανδρούπολη: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην ανατολική είσοδο -video

Στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην ανατολική...

Η επίσημη ανακοίνωση της Τροχαία για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Την 18-8-2025 και περί ώρα 11.55΄, στο 537,5ο χλμ. της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής -...

Εξαφάνιση του Χυτούδη – Περούδη Χαράλαμπου – Χρυσοβαλάντη στην Αθήνα

Ο Χυτούδης – Περούδης Χαράλαμπος – Χρυσοβαλάντης, 37 ετών, εξαφανίστηκε στην περιοχή της πλατείας...

Παρόμοια