fbpx
15.9 C
Alexandroupoli
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Περιμετρική οδό της πόλης της Καβάλας, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής δικτύου ύδρευσης

- Χορηγούμενη-

Αποφασίστηκε ο περιορισμόε κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη διασταύρωση της Περιμετρικής οδού Καβάλας με την Ε.Ο. Αμφίπολης – Καβάλας, κατά το χρονικό διάστημα από 03-05-2018 έως την 11-05-2018, λόγω εργασιών, στο πλαίσιο κατασκευής δικτύου ύδρευσης του Δήμου Καβάλας.

-Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα δε θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων αλλά θα περιορίζεται το πλάτος του κάθε ρεύματος κυκλοφορίας της οδού, σύμφωνα και με την υπάρχουσα σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου.

-Η σήμανση θα τοποθετηθεί και θα παραμείνει επί του οδοστρώματος και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι εργασίες θα πραγματοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρα. Σε απρόβλεπτων καταστάσεων όπου θα απαιτηθεί η εκτέλεση εργασιών και κατά τις νυχτερινές ώρες, θα ληφθεί μέριμνα από την εργοληπτική εταιρεία για την έγκαιρη τοποθέτηση επιπρόσθετων φανών και γενικότερα φωτισμού, αφού πρώτα θα έχει ενημερωθεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας για τον αναγκαίο έκτακτο έλεγχο.

-Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά, κατά τις ώρες 07.00 – 19.00 ανάλογα και με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, ενώ μετά το πέρας των εργασιών, με ευθύνη του αναδόχου, θα αποσυρθεί η σήμανση και η οδός θα αποδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία.

-Οι ρυθμίσεις της συγκεκριμένης παραγράφου θα ισχύσουν από 03-05-2018 έως 11-05-2018, ενώ δύναται να παραταθούν για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διάστημα, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών φαινομένων, κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσης – έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Πάσχα: Λάθη που προκαλούν προβλήματα στην υγεία

Μεγάλη εβδομάδα: Πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από την καθαρτική δύναμη της νηστείας. Εξάλλου η Μελέτη των Επτά Χωρών που απετέλεσε ορόσημο στην προληπτική Ιατρική (1958-Ancel...