ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΔύο νέοι παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Δύο νέοι παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Δύο δραματικά περιστατικά σημειώθηκαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη με πρωταγωνιστές δύο νέους, ένας 22χρονο και μια 27χρονη.

Πιο συγκεκριμένα το πρωί από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος ένας νεαρός άνδρας 22 ετών, έπεσε από το μπαλκόνι για άγνωστους λόγους που διερευνώνται από την Αστυνομία.
Ο τραυματισμός αν και σοβαρός δεν απειλεί τη ζωή του αφού η πτώση ανακόπηκε από την τέντα του πρώτου ορόφου.

Το απόγευμα δε, μια νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, απεγκλωβίστηκε ύστερα από πτώση της σε βραχώδη περιοχή στο 3ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Μάκρης (Κόκκινα Βράχια) στο νομό Έβρου. Για τη διάσωσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό στην προσπάθειά της να βρεθεί όσο γίνεται πιο κοντά στο γκρεμό για να φωτογραφηθεί.

Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια