ΑρχικήΕιδήσειςΑστυνομικαΔύο συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Καβάλα – Μετέφεραν συνολικά 13 μη...

Δύο συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Καβάλα – Μετέφεραν συνολικά 13 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν το διήμερο 4 και 5 Απριλίου 2026, σε περιοχές της Καβάλας και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Ορεστιάδας, δύο αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, καθώς οδηγώντας Δ.Χ.Φ. όχημα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν δεύτερο διακινητή, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεταφέροντας έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων κατασχέθηκαν τα οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά, καθώς και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου και Διδυμοτείχου.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια