ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνιαΠαρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Σιακαντάρη: «Τι δημοκρατίες θα υπάρχουν το 2050;» στην...

Παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Σιακαντάρη: «Τι δημοκρατίες θα υπάρχουν το 2050;» στην Αλεξανδρούπολη

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης φιλοξενεί την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2025 την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Σιακαντάρη με τίτλο «Τι δημοκρατίες θα υπάρχουν το 2050;».

Το βιβλίο εξετάζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η δημοκρατία στον 21ο αιώνα και αναλύει τις τάσεις που μπορεί να διαμορφώσουν το πολιτικό τοπίο μέχρι τα μέσα του αιώνα. Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει τις σκέψεις και τα συμπεράσματά του, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό για την εξέλιξη των δημοκρατικών θεσμών και την συμμετοχή των πολιτών στις μελλοντικές αποφάσεις.

Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για το κοινό της Αλεξανδρούπολης να έρθει σε επαφή με σύγχρονες αναλύσεις για την πολιτική και κοινωνική εξέλιξη, μέσα από το πρίσμα της δημοκρατίας και της συμμετοχικής διακυβέρνησης.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια

Στη Βουλή το κτιριακό πρόβλημα του ΕΠΑΛ Θάσου

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών για...