Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2025
28.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑυτοδιοικησηΗ Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην διεθνή έκθεση Caravan Salon...

Η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην διεθνή έκθεση Caravan Salon Düsseldorf

Η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης με τον πρόεδρο Αναστάσιο Σεραφειμίδη συμμετείχε φέτος στη διεθνή έκθεση Caravan Salon Düsseldorf από τις 29 Αυγούστου έως και τις 1 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο της περιφέρειας μας , μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στην Ευρώπη για τον εναλλακτικό τουρισμό. Η παρουσία στην έκθεση αποτέλεσε στρατηγική επιλογή εξωστρέφειας, με στόχο την προβολή του Δημοτικού Κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης σε ένα ευρύτερο ευρωπαϊκό κοινό και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών, ιδιαίτερα κατά τη χαμηλή τουριστική περίοδο.

Το Δημοτικό Κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης αποτελεί ένα από τα ελάχιστα κάμπινγκ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που λειτουργεί ολόκληρο τον χρόνο. Τα τελευταία χρόνια προχωρά σε συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών του, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας. Διαθέτει Γαλάζια Σημαία στην οργανωμένη του παραλία, εστιατόριο, ταβέρνα, αναψυκτήριο και mini market, θερινό κινηματογράφο, αθλητικές εγκαταστάσεις όπως γήπεδα beach volley, μπάσκετ και τένις, δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους, οργανωμένη και ελεύθερη παραλία με ναυαγοσώστη.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προσβασιμότητα, καθώς το κάμπινγκ είναι πλήρως φιλικό προς τα άτομα με αναπηρία. Διαθέτει Seatrac για άτομα με κινητικά προβλήματα, σύστημα πλοήγησης για άτομα με απώλεια όρασης και, ως ένα από τα ελάχιστα στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί τον κώδικα ColorADD για άτομα με αχρωματοψία.

Σε μια καταπράσινη έκταση, μόλις 500 μέτρα από το κέντρο της πόλης, το Δημοτικό Κάμπινγκ προσφέρει 219 άνετες θέσεις για τροχόσπιτα και σκηνές, συνδυάζοντας τη φυσική ομορφιά με την άμεση πρόσβαση στις αστικές υποδομές. Πρόκειται για έναν προορισμό που αγκαλιάζει τόσο τις οικογένειες όσο και τους μεμονωμένους ταξιδιώτες, προσφέροντας ασφάλεια, άνεση και αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας.

Με τη συμμετοχή του στην έκθεση του Ντίσελντορφ, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης φιλοδοξεί να καταστήσει το κάμπινγκ σημείο αναφοράς για τους Ευρωπαίους φίλους του εναλλακτικού τουρισμού και να ενισχύσει τη θέση της πόλης στον τουριστικό χάρτη, προβάλλοντας την Αλεξανδρούπολη ως προορισμό όλων των εποχών.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Αυξήσεις στους ενστόλους από τον Οκτώβριο, στα €110 το μήνα η μεσοσταθμική ενίσχυση

Αυξήσεις στους ενστόλους που μεσοσταθμικά ανέρχονται στα 110 ευρώ το μήνα ανακοίνωσε ο υπουργός...

«Ανάσα» για Νέους Αγρότες: Άτοκα δάνεια έως 100.000 € με 40% επιδότηση και μόλις 10% ίδια συμμετοχή

Μια σημαντική «ανάσα» ρευστότητας για τους Νέους Αγρότες φέρνει το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο «Agri‑Generation»...

Ορεστιάδα: Συνελήφθη διακινητής η οποία προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 7 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (8-9-2025) το απόγευμα πλησίον οικισμού του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής...

Στην Αθήνα ο Αμερικανός «τσάρος» της ενέργειας – Η Αλεξανδρούπολη στο επίκεντρο της συνεργασίας ΗΠΑ-ΕΕ στον τομέα του LNG

Την Αθήνα επισκέπτεται ο Αμερικανός υπουργός Εσωτερικών, Νταγκ Μπέργκαμ, με την ιδιότητα του επικεφαλής...

Παρόμοια