Πέμπτη, 31 Ιουλίου, 2025
25.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΑθλητικαΕθνικός Πινγκ - Πονγκ: Ασημένιος ο Νούλας στο Τουρνουά της Πεύκης

Εθνικός Πινγκ – Πονγκ: Ασημένιος ο Νούλας στο Τουρνουά της Πεύκης

Με πέντε αθλητές εκπροσωπήθηκε η ομάδα μας στο αναπτυξιακό τουρνουά της Πεύκης, το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις και σημαντικές διακρίσεις.
Στην κατηγορία των παίδων, ο Ραφαήλ Νούλας έλαμψε με την απόδοσή του, κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Ο Νούλας έφτασε στον τελικό με εξαιρετικές εμφανίσεις, όπου ηττήθηκε από τον Αλεξούδη. Στην πορεία του για τον τελικό έκαμψε σπουδαίους αντιπάλους και ήταν πολύ σταθερός σε όλα τα κρίσιμα σημεία.

Στην ίδια κατηγορία, ο Κωνσταντίνος Ιορδανίδης σημείωσε επτά νίκες και μόλις μία ήττα, και κατάφερε να πετύχει ένα καλό πλασάρισμα στο ταμπλό δείχνοντας την συνεχή βελτίωση του. Ο Δημήτρης Κουρτίδης είχε και αυτός θετική παρουσία στο τουρνουά, πετυχαίνοντας αρκετές νίκες παίζοντας σε πολλούς καλούς αγώνες σε υψηλό επίπεδο.

Στην κατηγορία των εφήβων, ο Φάνης Μήτκας, παρά το γεγονός ότι διανύει την πρώτη του χρονιά σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία, έπαιξε ποιοτικό πινγκ πονγκ και δυσκόλεψε πολλά φαβορί των αγώνων ενώ έκανε αρκετές νίκες.

Η Άννα Μήτκα, αν και ηλικιακά ανήκει στις κορασίδες, επέλεξε να αγωνιστεί στην ανώτερη κατηγορία των νεανίδων. Με μαχητικό πνεύμα κατάφερε να σημειώσει νίκες απέναντι σε έμπειρες αντιπάλους, δείχνοντας τη δυναμική της.

Το προπονητικό μας τιμ, με τους Παύλο Τελόπουλο και Ανδρέα Νικολάκη που συνόδεψαν την αποστολή, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα των αθλητών.

Τη σκυτάλη των οπεν παίρνει η πόλη μας όπου θα φιλοξενήσει το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς στις 8 και 9 Φεβρουαρίου. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε αθλητές από όλη την Ελλάδα σε μια γιορτή του πινγκ πονγκ.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στη Θράκη από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι τη νύχτα της Πέμπτη 31/7

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα προβλέπεται την Πέμπτη (31-07-2025)...

Τουριστική καθίζηση στη Σαμοθράκη – Με μόλις 30 επιβάτες έφτασε το πλοίο από Αλεξανδρούπολη

Απόγνωση προκαλούν τα στοιχεία της επιβατικής κίνησης στη Σαμοθράκη εν μέσω της τουριστικής σεζόν....

“Βούλγαροι οι Τούρκοι επιχειρηματίες «εκμεταλλεύονται» τον τουρισμό στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”

Ερώτηση έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση σχετικά με το θέμα...

Παρόμοια