Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025
27.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςNRG 98.5Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στο πρωινό του NRG 98.5

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στο πρωινό του NRG 98.5

Ο Σπύρος Σισμανίδης και η Δέσποινα Πετρίδου, φιλοξένησαν σήμερα το πρωί στο πρωινό του NRG 98.5, τον Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, στην κολύμβηση, που κατάγεται ως γνωστόν από τις Φέρες.

Το μεγάλο του ταξίδι προς τη δόξα, ξεκίνησε για καθαρά θεραπευτικούς λόγους, λόγω της αναπηρίας του  το χέρι, η οποία προκλήθηκε από λάθος γιατρού κατά τη διάρκεια της γέννας. Ξεκίνησε την κολύμβηση από πολύ μικρό παιδί, στα 3,5 έτη του με εντολή γιατρού.

Για χρόνια ολόκληρα οι γονείς του τον πηγαινοφέρνανε καθημερινά από τις Φέρες για να κάνει τις προπονήσεις του στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης. “Οι γονείς μου είχαν θυσιάσει για χρόνια τη ζωής τους” τόνισε και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς αυτούς για όσα έχουν κάνει για εκείνον και τη στήριξη που του πρόσφεραν.

Ωστόσο “πίσω από κάθε μεγάλο αθλητή κρύβεται και μια χαμένη παιδικότητα” σημείωσε, αφού ως παιδί λόγω του πρωταθλητισμού στερήθηκε πολλά πράγματα για τα οποία όμως δεν μετανιώνει.

Ο Δημοσθένης είναι ένας αθλητής με ήθος, αγάπη και “τρέλα” για το άθλημά του. Τίποτα δεν ήταν κι ακόμα δεν είναι εύκολο αν και τώρα πια είναι παγκοσμίως καταξιωμένος κολυμβητής και η δική του επιτυχία άνοιξε το δρόμο και για πολλά άλλα παιδιά. Ο ίδιος αισθάνεται τυχερός και ευλογημένος που οι κόποι του έχουν ανταμειφθεί.

To 2016 ήταν η χρονιά σταθμός, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Ρίο και από κει και πέρα ήρθαν πολλές άλλες διακρίσεις.

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημοσθένης:

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών μέσω Έβρου: Στις 4.000 ευρώ η «ταρίφα» για τη μεταφορά τους από την Τουρκία

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, διεθνική εγκληματική οργάνωση,...

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας απεγκλώβισε τον οδηγό ταξί που έπεσε στο λιμανάκι της Μάκρης

Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούποληςεκφράζει δημόσια τα θερμά της συγχαρητήρια προς το μέλος...

Κανονική πολιτική ταυτότητα αποκτούν πλέον οι ένστολοι: Τέλος στην υποχρεωτική χρήση των υπηρεσιακών δελτίων

Κανονική πολιτική ταυτότητα αποκτούν πλέον όλοι όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα...

Παρόμοια