fbpx
15.9 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κ. Μπέρδου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προστατέψει την πρώτη κατοικία, την επαγγελματική στέγη και την αγροτική γη» (βίντεο)

- Χορηγούμενη-

Για 700 χιλιάδες κατοικίες που βρίσκονται προ του πλειστηριασμού με ευθύνη της παρούσας κυβέρνηση έκανε λόγο η υποψήφια Βουλευτής στον Έβρο με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Κατερίνα Μπέρδου, τονίζοντας ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θα προστατέψει την πρώτη κατοικία, την επαγγελματική στέγη και την αγροτική γη.

Σύμφωνα με την ίδια, το ιδιωτικό χρέος τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αυξηθεί κατά 40 δις ευρώ, ενώ τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια αγγίζουν πλέον τα 111 δις ευρώ.

«4.2 εκατομμύρια συμπολιτών μας έχουν μη εξυπηρετούμενες οφειλές σε τράπεζες, funds, και ΕΦΚΑ, ενώ 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί είναι σήμερα κατασχεμένοι» υπογράμμισε η ίδια, σημειώνοντας ότι δεν είναι όλοι οι δανειολήπτες στρατηγικοί κακοπληρωτές, όπως αποφαίνεται ο κ. Σταϊκούρας.

Επί τούτου, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει τη δημιουργία υφυπουργείου με αποκλειστική αρμοδιότητα τη διαχείριση ιδιωτικού χρέους και στεγαστικής πολιτικής, την υποχρεωτικότητα της εξωδικαστικής ρύθμισης και τη δυνατότητα δικαστικής προσφυγής, αποκλείοντας τα οποιαδήποτε bypass των μισθωτών.

«Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για την προστασία της περιουσίας μας, ψηφίζουμε για πολιτική αλλαγή, ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας» καταλήγει η κα Μπέρδου.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο