ΑρχικήΕιδήσειςΚαθημερινάΗ Μαρία Ευθυμίου σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

Η Μαρία Ευθυμίου σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

Στον Έβρο θα βρεθεί η καθηγήτρια Ιστορίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Ευθυμίου.

Η κα. Ευθυμίου θα πραγματοποιήσει δύο ομιλίες με θέμα: «Αντέχοντας στον χρόνο. Τα ισχυρά σημεία του Ελληνισμού στα 3.500 χρόνια της καταγεγραμμένης Ιστορίας του».
Η πρώτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 18:30. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του ελληνικού ιδρύματος πολιτισμού Νίκος Α. Κούκης και ο πρόεδρος του ιστορικού μουσείου Αλεξανδρούπολης Νίκος Πινάζης.

Στην Ορεστιάδα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ομιλία το Σάββατο 22 Απριλίου στις 18:30 στο πολιτιστικό πολύκεντρο.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Παρόμοια

«Λίφτινγκ» στις παραλίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης (βίντεο)

Παρεμβάσεις εν όψει της θερινής περιόδου στο παραλιακό μέτωπο ξεκίνησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, εστιάζοντας στον εξωραϊσμό, τον καθαρισμό και την απομάκρυνση των φερτών υλικών από τις ακτογραμμές.